perjantai 31. lokakuuta 2014

Half Term: torstai ja perjantai

Eilen torstaina kävin Custard Factory –nimisessä paikassa, jossa on söpöjä vintageliikkeitä, vanhanaikainen karkkikauppa, muutama kiva levykauppa, värikästä graffititaidetta ja kaikkea muuta hauskaa. Pitää yrittää mennä sinne joskus uudestaan, sillä se oli ihana! Vähän ehkä sellainen mini-Kallio, kaikkea luovaa ja kiinnostavaa. Sen jälkeen menin vielä lähellä sijaitsevaan vintagekauppaan (ehkä hipsterein vaatekauppa jossa oon ikinä käynyt…), josta ostin söpön pitkän violetin hameen! En ole aiemmin omistanut polven alle ulottuvaa hametta, mutta se oli hauska joten päätin kokeilla.

Tänään koko vaihtariporukka kokoontui yhdessä SnowDome nimiseen paikkaan, jossa on muun muassa sali, uima-allas, kylpyläosasto, laskettelurinne ja luistelurata. Kävimme vilkaisemassa laskettelurinnettä ja se oli kyllä ehkä säälittävin paikka lasketella ikinä. Täällä täytyy kait turvautua pikku nyppylään sisähallissa, kun Pohjoismaissa sellainen ei tulisi kuuloonkaan. Oli se aika huvittavan näköistä.

Jätimme siis laskettelun ja luistelun väliin, ja menimme Pepin ja Hannan kanssa Zumba-tunnille (jossa muuten sattumalta tapasimme suomalaisen naisen!) ja sen jälkeen salille. Välissä söimme lounasta, minkä jälkeen vietimme vielä hetken kylpyläosastolla, jossa oli esimerkiksi sauna! Itse en ole kovin suuri sauna-ihminen, mutta tietysti siellä piti viettää aikaa kun kerta tuli vastaan briteissä. Suomalaisina tottuneina saunojina tuli vähän sellainen mummo uimahallissa –olo - tiedättekö ne mummot jotka istuu ylälauteilla uimahallin saunassa ja yrittää parhaansa mukaan savustaa kaikki muut ulos? Kysyimme tietysti ennen kuin heitimme lisää vettä (= kaadoimme puoli sangollista kerralla kiukaaseen), mutta luulenpa että paikalliset eivät todellisuudessa vain kehdanneet kieltäytyä. Hehe, ehkä vähän innostuttiin kun löydettiin jotain suomalaista. Saunan edessä oli muuten kyltti, jossa kiellettiin pääsy alle 17-vuotiailta...

Koko päivä oli ihanan rentouttava, ja oli mukava päästä juttelemaan suomeksi. Sain myös mielenkiintoisen vinkin Lontoossa marraskuun lopulla järjestettävistä suomimarkkinoista!
Loma on melkein ohi, ja läksyvuoren kiipeäminen on vasta alkumetreillä, mikä stressaa hiiiuuukan. Ihan vähän vaan. Toisaalta palaan tietyllä tapaa mielelläni kouluun, sillä haluan tavata ystäviäni ja tutustua kaikkiin vielä paremmin.


Hyvää Halloweenia!

Ainoa kuva SnowDomesta, sori!
PS Huomasin juuri että viimeisimmissä otsikoissani olen kirjoittanut viikonpäivät isolla... Niin se englanti lipuu salakavalasti blogikirjoituksiini.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti