keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Half Term: Tiistai ja syntymäpäivä

Amrit
Eilen oli ensimmäinen syntymäpäiväni, jota en viettänyt perheeni tai (suomalaisten) ystävieni kanssa. Ajattelin etukäteen, että siitä saattaisi tulla vähän tylsä ja surullinen, kun en pääsisi olemaan kaikkein lähimpien ystävieni kanssa. Vietin kuitenkin todella hauskan päivän Amritin ja Létitian kanssa!





Létitia
Menimme ensiksi Yorks Bakeryyn juomaan kaakaota ja syömään täytetyt leivät. Nomnomnom… Omassa leivässäni oli vuohenjuustoa, rukolaa, pinjansiemeniä ja punasipuli-marmeladia, ja se oli toosiii hyvää! Ja kaakao oli taivaallista, siis valehtelematta paras kaakao, jonka olen ikinä nauttinut. Kahvila käyttää kaikissa tuotteissaan laadukkaita raaka-aineita, ja se näkyi sekä maussa että hinnassa. Itse kahvila oli tosi kiva, sellainen hipsterimäinen ”urbaani olohuone” tai mitä ikinä. Totesimme yhdessä, että hipsterit tietää aina kaikki parhaat kahvilat! Herkullisen kaakaon lisäksi kahvilassa oli laadukas teevalikoima ja hyvännäköisiä smoothieita… Pitänee vierailla uudestaan!
 
<3
Kaakaon jälkeen menimme Odeon-elokuvateatteriin katsomaan Love, Rosie -leffan. Ennen elokuvaa pelkäsimme kaikki sen olevan sellainen kliseinen ja ennalta-arvattava romanttinen komedia, kuten useimmat sen genren edustajat tuntuvat nykyään olevan. Yllätyimme kuitenkin positiivisesti! Leffa oli suloinen, muttei turhan imelä, ja huumori oli jopa hauskaa! Jälkikäteen puhuimme, ettei se mikään perinteinen romcom ollutkaan, enemmänkin romanttinen draama tai sinnepäin. Itseäni se muistutti lempikirjastani One Day:stä (kirjailija on David Nicholls, suomeksi kait Sinä päivänä), vaikka loppu olikin onnellisempi. Leffaliput on täällä niin halpoja, että pitää alkaa käydä useammin! Tällä kertaa maksoi 4,50£.

Kotona tilasimme Binnin kanssa intialaista ja sain lahjan! Ritualsin kosmetiikkaa, kaikki tuoksuu tosi hyvältä! Létitialta ja Amritilta sain kortin, sillä olin etukäteen pyytänyt, etteivät he ostaisi minulle lahjoja. Olen tuntenut heidät niin vähän aikaa, etten halunnut heidän tuhlaavan rahojaan minuun, ja lisäksi matkalaukkuni pullotti ihan liikkaa jo tulomatkalla.


Pakora cake! :D
Kaiken kaikkiaan minulla oli hauska, vaikkakin vähän erikoinen syntymäpäivä, kun läheisimmät ystävät ja perhe olivat siellä kaukana.  Pidin kuitenkin käytännössä koko päivän yhteyttä ystäviini ja perheeseeni siellä Suomessa (ja muissa maissa), ja tuntui että kaikki ihmiset olivat lähellä, vaikkakin sitten virtuaalisesti. 




1 kommentti:

  1. Hyvää syntymäpäivää näin jälkikäteen!:)Tätä sun blogia on kiva lukea,sulla on hyviä postauksia. Hyvä että oot viihtynyt ja nähnyt paljon,keep on going!;)t:taru

    VastaaPoista