torstai 25. syyskuuta 2014

Pikaminipäivitys

Tarinat brittien jonottamiskulttuurista eivät ole mitenkään liioiteltuja. Jono muodostuu pysäkille usein hyvissä ajoin ennen bussin saapumista. Tässä havainnollistava salakuva jonka onnistuin ottamaan aiemmin tänään viisi minuuttia ennen bussin tuloa:

Pari kertaa olen jo mokannut tämän jonottamisen jalon taidon, koska aina se jonomuodostelma ei ole niin selkeä ja suomalaisena olen vain asettunut jonnekin sivuun huomioimatta näkymätöntä jonojärjestystä. Kunhan muistatte kaikki että Briteissä meette jonon päähän ettekä tunge kenenkään ohi!

Siinä tämän päivän hieno postaus, muutoin ei ole kauheasti kerrottavaa, kaikki on edelleen aivan "normaalia"! Tänään mennään Binnin kanssa johonkin koulun infotilaisuuteen ja viikonloppu meneekin sitten oletettavasti läksyjen kanssa koska niitä on kerääntynyt semisti... Eikä voi jättää mitään tekemättä koska yhdestäkin läksymerkinnästä saa jälki-istuntoa! Hui!

1 kommentti:

  1. Kiitti tästä infosta, nyt osaan käyttäytyy briteissä, jos sinne ikinä eksyn :) Nää sun postit on hauskoi, joten keep blogging! ja tsemppii läksyihin...

    VastaaPoista