perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lontoossa taas!

Mulla on nyt ollut pari kuvapainotteista postausta peräkkäin, ja valitettavasti sama linja jatkuu! Kirjoittaminen vaan vie niin paljon aikaa, ja kun johonkin reissuun lähtee, niin tulee otettua paljon kuvia... Ehkä teistä on kivakin etten koko ajan löpise!

Nyt on ollut taas vauhdikkaat pari päivää. Tiistaina oli viimeinen koe (englannin kielen koe) ja sen jälkeen mentiin Bella Italia -nimiseen halpaan italialaiseen syömään muutamien koululaisten kanssa. Tiistaina kävin Lontoossa Venlan ja Roosan kanssa ja torstain vietin itsekseni Oxfordissa. Tänään olisi tarkoitus käydä Black Country Museumissa ja iltapäivällä ravintolassa syömässä läheisimpien kavereiden kanssa LÄKSIÄISTEN merkeissä. Byhyy. Viikonloppu menee varmaan pakkaillessa (koska se on TOSI vaiheessa) ja maanantaina koittaakin sitten lähtö. En osaa ymmärtää että tää vuosi tulee kohta päätökseensä... No mutta, mun oli tarkoitus kertoa vaan Lontoosta ja Oxfordista tässä ja nyt mä löpisen taas! Jaan nää postaukset kahteen osaan, eli ensin kuvia keskiviikolta Lontoosta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Brandy Melville
Käytiin Brandy Melvillen liikkeessä Kings Roadilla. Haluaisin Brandy Melvillen ja Urban Outfittersin kaltaisia liikkeitä enemmän Suomeen/Helsinkiin! Ensinnäkin niitten vaatteet on tosi kivoja ja toisekseen vaikka ne on vähän kalliimpia, niin olisin valmis maksamaan sen ekstrahinnan, koska vaatteet on valmistettu Euroopassa, eikä siis missään hikipajoissa lapsityövoimalla.

Seuraavaksi menimme South Kensingtoniin. 

Käveltiin sattumalta Skandium-kaupan ohi, jossa myydään pohjoismaalaista designia! Tottakai menimme sisään...





Oltiin innoissamme suomalaisten herkkujen löytämisestä!
Roosa ja Venla ostivat jotain suomalaisia karkkeja. Itse en viitsinyt, kun olen parin päivän päästä kuitenkin Suomessa ja myytävät herkut olivat tietysti aika hintavia.

Harrods!


Pysähdyttiin Kensington Gardensissa syömään eväät


Pyörittiin vähän aikaa Notting Hillissä... Ihania taloja!

Seuraavaksi Covent Gardeniin...





<3

Jalat oli reissun jälkeen aika poikki, sen verran tuli kierrettyä! Oli tosi kiva kyllä käydä Lontoossa, kun säätkin suosivat. Siellä ei vois ikinä viettää liian pitkään, aina riittää nähtävää. Lontoon jälkeen päätin vielä mennä juna-asemalle ostamaan liput Oxfordiin seuraavalle päivälle, koska torstai oli viimeinen mahdollisuus tehdä mitään vastaavaa. Onneksi menin, muuten olisi jäänyt kaduttamaan. Mutta olin kyllä tosi´väsynyt kahden päivän reissauksen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti